Profile photo
Anda
Online
Localizare: 5 km de tine
Varsta: 22 ani

Regulile site-ului:
1.Daca vezi pe cineva cunoscut, fii discret. Nu dezvalui nimanui faptul ca acea persoana este inscrisa aici si e in cautare de sex. Acest lucru ii poate cauza neplaceri in viata de cuplu, in cazul in care persoana respectiva este casatorita!
2. Fa sex protejat!
3.Respecta ceilalti membri. Toti sunt aici pentru a se distra, exact ca tine. Toti cei inscrisi cauta sa socializeze cu cineva de sex opus sau de acelasi sex, nu toleram sub nici un fel jignirile, injuriile, conversatiile de tip rasist, etc.
Daca nu poti accepta acesti termeni si incalci regulile comunitatilor noastre, contul tau va fi sters definitiv.

Inregistrare cont nou

Pentru a continua conversatia cu Anda va trebui sa te inscrii si sa iti faci profil.

Te rugam sa completezi campul de mai jos.

Telefonul tau:
Am peste 18 ani si sunt de acord cu Termenii si conditiile

*Disclaimer: Acesta este un serviciu de socializare si contact. Costul serviciului - 2eur+tva/sms trimis la 1566, cost pe minut - 1.5EUR+TVA. Mesajele trimise de pe web si cele primite de la 1566 sunt gratuite. Accesul este permis numai persoanelor de peste 18 ani cu acordul titularului cartelei. Serviciul presupune comunicarea cu persoane de sex opus in dialoguri moderate. Fiind un serviciu virtual de divertisment discutiile, locurile, personajele si situatiile in cadrul serviciului pot fi inventate. Prin accesarea serviciului utilizatorii declara expres ca au inteles si sunt de acord cu aceste conditii. Furnizor: Digital Media Agency SRL, Bulgaria, email: [email protected]